about usSpeak Up Agency

Speak Up Agency is een creatief bureau dat content creëert, social mediakanalen managet en adviseert op het gebied van influencer marketing. Wij zorgen ervoor dat verhalen online gaan leven en zijn gespecialiseerd in het uitbouwen van een merk op social media, met name Instagram. En dat doen we met een flinke dosis kennis, opgedaan in de bladen-, media- en prwereld. Wij weten precies hoe we een editorial view moeten toepassen, zodat een social mediacampagne of –account de lezer en kijker grijpt. Zoek je een bureau dat een coole social mediacampagne bedenkt, creert en online uitzet? Of zoek je een bureau dat jouw social media-accounts dagelijks vult met interessante content? We doen het allemaal, tailor made, voor ieder merk een unieke strategie. .

This is us


Tedje Fliers

is een all-round marketing- en communicatieprofessional. Met 8 jaar ervaring in de branche en een eigen agency in Amsterdam staat ze midden in het hart van de business. Van corporate tot fashion & lifestyle, er is weinig wat nog niet op haar CV staat.

Yeliz over Tedje:

“Door haar jarenlange ervaring is het netwerk van Tedje immens. Voordat ik een idee heb bedacht heeft zij al de juiste mensen gevonden en staat het plan al in de steigers. “Nee” bestaat niet in het woordenboek van Tedje. Ze is assertief, doelgericht en ondernemend. Door haar PR-kennis kan zij van te voren exact inschatten of een verhaal goed opgepakt gaat worden door de media en kans van slagen heeft."

Yeliz Cicek

is content en social mediaspecialist. Door haar ervaring in de bladenwereld als redacteur voor vooraanstaande titels als Vogue en Marie Claire weet zij precies hoe een editorial view kan toepassen om een campagne of digitale content onder de aandacht te brengen. Als freelancer werkt zij ook als social mediaspecialist, voor merken als G-Star en L’Oréal en adviseert ze bedrijven op het gebied van storytelling.

Tedje over Yeliz:

“Yeliz is top notch in haar vakgebied. Ze heeft een unieke kijk op de digitale wereld en is een ware digital native. Haar creatieve brein zit nooit stil. Naast kennis en creativiteit heeft ze ook een enorme drive om resultaten te behalen en kan ze commercieel denken, wat haar een fantastische social media strateeg maakt.”